Za tunelom Branisko havaroval piešťanský kamión, vodič sa ťažko zranil

27.06.2005 Celý región

Prešov 26. júna (TASR) - Diaľničné policajné oddelenie vyšetruje závažnú dopravnú nehodu kamiónu s nákladom umelých hnojív, ktorý havaroval v sobotu napoludn...
Prešov 26. júna (TASR) - Diaľničné policajné oddelenie vyšetruje závažnú dopravnú nehodu kamiónu s nákladom umelých hnojív, ktorý havaroval v sobotu napoludnie za tunelom Branisko pri obci Široké v okrese Prešov. Vodič sa ťažko zranil a museli ho operovať v prešovskej nemocnici. Premávku obnovili až dnes krátko po polnoci.

Kamión s piešťanskou poznávacou značkou približne kilometer za tunelom smerom na Prešov z doposiaľ nezistených príčin vrazil do zvodidiel a prevrátil sa. Dostal sa do protismeru a šmýkajúc sa narazil do ďalších zvodidiel. Vodiča z Hubinej previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice a večer mu museli amputovať nohu. Príčiny nehody vyšetruje diaľničná polícia.
V sobotu sa v Prešovskom kraji stalo 20 dopravných nehôd, pri ktorých sa jeden človek zranil ťažko, jeden ľahko a škody vyčíslili na takmer 2,7 milióna korún.
TASR informovala dnes krajská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová.
 

Vyberte región

mark